ProData Consult: Danmarks førende konsulenthus for forretnings- og IT-konsulenter

  • Et af de største uafhængige konsulenthuse i Nordeuropa
  • Danmarks største udvalg af freelance job for forretnings- og IT-konsulenter
  • Kendetegnet ved attraktive timepriser, fleksibilitet og gennemsigtig prissætning

aktive kunder328 aktive kunder // 2.236 konsulenter på kontrakt

Registrer CV

ProData Consult er Danmarks største uafhængige konsulenthus for forretnings- og IT-konsulenter. Vi har hovedsæde i København og har afdelinger i Aarhus, Aalborg, Sverige, Norge, Holland, Tyskland og Polen. Vores store nationale og internationale netværk af virksomheder gør os i stand til at udbyde en bred vifte af spændende opgaver til vores tilknyttede konsulenter.

Vi er den største leverandør af forretnings-og IT-konsulenter i Danmark inden for vores segment. Vi leverer kun konsulenter med minimum fem års professionel erhvervserfaring og med ekspertviden inden for kundens ønskede hovedkompetence.

ProData Consult er et konsulenthus kendetegnet ved konkurrencedygtige priser, fleksibilitet, hurtig levering, sikkerhed og stabilitet. Vi har de højeste standarder inden for IT-kompetencer, og vi sætter samarbejde og personlig service i højsædet - både overfor kunder og konsulenter.

Vores mission som konsulenthus er at hjælpe kunder med deres IT ved at levere kompromisløs kvalitet.

Det konsulenthus med flest opgaver til selvstændige konsulenter

ProData Consult er Danmarks største udbyder af opgaver til forretnings- og IT-konsulenter. I 2019 skaffede vi opgaver til mere end 1950 konsulenter og havde over 250 aktive kunder. Vi samarbejder og har rammeaftaler med de største virksomheder i Danmark samt i Sverige, Norge, Tyskland, Polen og Holland.

Se ledige job

Konsulenthus i vækst

ProData Consult har eksisteret siden 1994. Virksomheden blev grundlagt af IT-konsulenter og ejes nu af en ledende kreds af medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer. ProData Consult har ekspanderet stabilt de seneste mange år og har løbende udvidet et nationalt og internationalt netværk. Vi leverer udelukkende positive finansielle resultater og er flere gange blevet kåret som gazelle-virksomhed af Børsen, der hvert år hylder Danmarks hurtigst voksende virksomheder.

I 2019 omsatte ProData Koncernen for 1.022 millioner kroner.

Et udvalg af vores kunder

I 2019 skaffede vi opgaver til mere end 1950 konsulenter og havde over 250 aktive kunder.