Webinar: From Anarchy to Usability & Sustainability

Her får du muligheden for at se eller gense vores nyligt afholdte webinar med den erfarne IT arkitekt Peter Milne om moderne softwarearkitektur.

Vi har uploadet webinaret i hele dets længde til youtube, og der er nu mulighed for at se eller gense det via linket ovenfor. Vi håber du får glæde af det.

Webinaret er på engelsk.


Om dette webinar

From Anarchy to Usability & Sustainability - The challenges of moving user-facing applications from startup mode to enterprise mode.

I dette webinar tager IT arkitekt Peter Milne os igennem de udfordringer der er ved at flytte brugervendte applikationer fra startup-niveau til enterprise-niveau. Han gennemgår de nyeste applikationsudviklingsmiljøer og udviklingsmønstre til brugervendte applikationer, og forklarer hvordan de har ændret sig.

Ved hjælp af et nyligt eksempel fra hans nuværende firma Adform, forklarer han, hvordan de håndterede et nutidigt problem med at have 140 forskellige applikationer, der bruger samtlige JS-frameworks, 1000+ API-slutpunkter, flere JavaScript-dialekter, og med en uproduktiv UX- eller UI-komponenter.

Han kommer bl.a. ind på:

  • Den arkitektur, der er nødvendig for at lette migrationen af forskelligartede applikationer til én større enkeltside websideapplikation og det miljø, der understøtter det.
  • Udfordringerne ved at introducere nye teknologier som React, GraphQL og Node.js, i en etableret udviklingsorganisation med stærke meninger!
  • De anvendelsesmuligheder og fordele, der er ved nogle af de nyeste teknologier, såsom React, GraphQL, Node.js, Kubernetes, Helm og Docker.

Til sidst deler han noget af den hårdt tjente visdom, som har har opnået i en karriere, der strækker sig over fire årtier, og giver os nogle råd til hvordan man styrer og kultiverer den menneskelige faktor i udviklingsorganisationer.


Peter Milne

Vores vært denne gang er Peter Milne – en erfaren IT veteran med mere end fyrre års erfaring indenfor IT, og med en spændende karriere, som har ført ham fra Australien til Silicon Valley og til København, for at nævne et få steder. I øjeblikket arbejder han hos den internationale ad-tech virksomhed Adform, hvor han fungerer som Head of Technology Architecture.