Eliantie bliver en del af ProData Consult

IT-Konsulenthusene ProData Consult og Eliantie B.V. har pr. 1. januar 2017 valgt at fusionere. Det sker i en handel, hvor ProData Consult overtager majoriteten af aktierne i Eliantie B.V.

Både Eliantie og ProData Consult har stor tradition for at levere IT-konsulenter til nogle af de største virksomheder i Holland. For at imødekomme kundernes øgede behov for IT-specialister var en fusion mellem de to virksomheder et oplagt valg.

”Med denne fusion bliver vi en mere attraktiv samarbejdspartner for vores kunder. Vi er bedre i stand til hjælpe vores kunder med overkomme deres udfordringer med at finde de rigtige ressourcer. Sammen kan vi tilbyde vores kunder en større pallette af kvalitets IT-konsulentydelser, og vi er bedre i stand til at finde den helt rigtige konsulent både nationalt og internationalt,” siger Maurice Blanken, der er kommerciel direktør i Eliantie.

Fusionen vil dog ikke kun være en fordel for kunderne, men også for den store mængde af tilknyttede konsulenter. Ifølge Toine van Kastel, der er landechef i ProData Consult Holland, vil det nye selskab være i stand til at tilbyde konsulenterne flere muligheder og en mere personlig service.

“Sammen kan vi tilbyde vores konsulenter en større portefølje af kunder og dermed en større mængde af spændende opgaver. Vi får kapaciteten til at matche vores konsulenter med nøjagtig det projekt, de er på udkig efter.”

Et godt match

Allerede fra starten var der en god fornemmelse for, at ProData Consult og Eliantie var et godt match. Begge virksomheder har mange fællestræk, og synergien mellem de to virksomheder var åbenlys – både forretningsmæssigt, men også på et personligt plan.

”Allerede ved første møde følte vi, der var et godt match mellem de to virksomheder. Vores tilgang til at servicere vores kunder og konsulenter er meget ens. Vi tror begge på kvalitet frem for kvantitet, og vi er begge virksomheder, der bygger på tillid, integritet og respekt. Så det er ret åbenlyst, at virksomhederne passer godt sammen,” forklarer Jeroen Diederik, der er administrerende direktør i Eliantie.

Og forventninger til fremtiden for det forenede selskab er høje.

”Det er vores ambition at blive en mere dominerende spiller på markedet i Holland. Men vores vækst må aldrig kompromittere vores evne til at levere den bedste service,” afslutter Diederik.

Alle ansatte og konsulenter fra begge virksomheder fortsætter i den nye konstruktion. Ledelsen vil fremadrettet blive formet af Jeroen Diederik, Maurice Blanken og Toine van Kastel.

Tilsammen omsatte de to virksomheder for ca. DKK 740 millioner i 2016.


Fakta om ProData Consult

  • ProData Consult er et international IT-konsulenthus med hovedkontor i Danmark og afdelinger i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Polen.
  • Selskabet omsatte for ca. DKK 700 millioner i 2016.
  • I 2016 skaffede ProData Consult en opgave til mere end 1050 konsulenter hos mere end 180 kunder fordelt i 6 lande.

Fakta on Eliantie

  • Eliantie er et IT-konsulenthus fra Rijswijk i Holland.
  • Virksomheden omsatte ca. DKK 65 millioner i 2016.
  • Eliantie har mere end 70 aktive konsulenter – bade fastansatte og freelance konsulenter.

For mere information, kontakt venligst.

  • Jeroen Diederik, , administrerende direktør i Eliantie, +31655343068
  • Maurice Blanken, , kommerciel direktør i Eliantie, +31615051307
  • Toine van Kastel, , landechef i ProData Consult, +31637301951