ProData Consult trækker sværvægtere ind i bestyrelsen

ProData Consult opruster bestyrelsen med to fremtrædende erhvervsprofiler. Jørgen Bardenfleth (venstre), der er bestyrelsesmedlem i en række tech-selskaber, og forhenværende koncerndirektør i SAS, John Dueholm (højre), indtræder pr. 1. januar 2017 i ProData Consults bestyrelse.

ProData Consult har de seneste år oplevet en solid fremgang. Med den danske afdeling som vækstmotor har virksomheden sideløbende formået at etablere sig stærkt på IT-konsulentmarkedet i Polen, Sverige, Norge, Tyskland og Holland. Ambitionerne rækker dog til langt mere på bestyrelsesgangen i ProData Consult. Derfor tager man nu næste skridt mod yderligere vækst og internationalisering ved at hente Jørgen Bardenfleth og John Dueholm om bord i bestyrelsen.

”Vi får to virkelig erfarne profiler med ved bordet, når de afgørende beslutninger skal træffes. De har begge erfaring som direktør i store internationale virksomheder, hvilket styrker bestyrelsens kompetencer markant. Derudover har de begge stor erfaring med internationale akkvisitioner. Det er kompetencer, der matcher godt med ProData Consults vækststrategi,” forklarer bestyrelsesformand Jens Kyhnæb.   

Et godt match

Med mere end 25 års erfaring fra ledende positioner i nogle af verdens største IT-selskaber, heriblandt HP, Intel og Microsoft, kommer Jørgen Bardenfleth til ProData Consult med en kæmpe portion erfaring og med et blik for at kommercialisere teknologiske ydelser. Samtidig bringer han stor erfaring fra bestyrelsesarbejde med sig, som han siden 2013 har helliget sig. Som nyt bestyrelsesmedlem glæder Bardenfleth sig over ProData Consults udvikling og forudser desuden en spændende fremtid for konsulenthuset.

”Virksomhederne i dag har et akut behov for at digitalisere forretningsgange og lave digitale løsninger, og det behov er accelererende. Samtidig ser vi en ny generation af arbejdstagere, hvoraf de mest kompetente i højere grad søger mod projektorienteret arbejde. ProData Consult har baseret sin forretning på disse to tendenser. Det er en af årsagerne til, jeg mener, ProData Consult står overfor en spændende udvikling. Og den ser jeg frem til at påvirke,” forklarer Jørgen Bardenfleth. 

Hans nye kollega i bestyrelsen, John Dueholm, bringer ligeledes en solid international erfaring, hvor han blandt andet fra sin tid i direktionen hos ISS og Group 4 Falck har været med til at ekspandere internationalt, især via nye akkvisitioner. Samtidig sidder John Dueholm som bestyrelsesformand for en række virksomheder, der, i lighed med ProData Consult, opererer med komplekse løsninger og services. Det er nogle af disse erfaringer, John Dueholm kan trække på, når han skal hjælpe ProData Consult mod videre succes. Og det er der positive udsigter til.  

”ProData Consult har en meget skalerbar forretningsmodel. Det giver gode muligheder for at ekspandere yderligere i de lande, man allerede opererer i, men også i nye geografiske områder. Jeg glæder mig til at være en del af og bidrage til en virksomhed, der allerede har en fantastisk rejse bag sig, men som også har gode udsigter til fremtiden,” fortæller John Dueholm.  

ProData Consult omsatte i omegnen af 700 millioner kroner i 2016 og beskæftigede mere end 800 konsulenter fordelt på 6 lande.