Vi søger udviklere til vores mange freelance .Net job

Som freelance .Net udvikler i ProData Consult får du:

  • Stort udbud af spændende .Net job
  • Opgaver som matcher dine kompetencer
  • Attraktiv timepris og gennemsigtig prissætning
  • Faglige events og sociale arrangementer

Tilmeld dig

Vi søger freelance .Net udviklere til opgaver i hele Danmark

I ProData Consult søger vi altid kompetente udviklere til vores mange .Net job. Som .Net udvikler i ProData Consult skal du have minimum 5 års erfaring, og derudover er det afgørende, at du er i stand til at:

  • udvikle alt fra simple applikationer til komplekse IT-løsninger
  • udnytte de unikke muligheder ved .NET som programmeringsværktøj
  • dele din ekspertviden om .NET specialeområderne – ASP.Net, WCF, WPF
  • programmere til vidt forskellige formål.

Som .NET udvikler er du ekspert i Microsoft-baseret udvikling og kan rådgive vores kunder i .NET programmeringssprogets potentiale, begrænsninger og kompatibilitet med øvrige programmerede elementer. Du sætter en ære i at udvikle gennemførte IT-løsninger, der lever op til de højeste standarder. Du forstår at tage udgangspunkt i kundens krav til løsningen og herfra rådgive om, hvordan .Net udviklingsplatformen bedst muligt løser opgaven.

Find dit næste freelance .Net job hos ProData Consult

I ProData Consult får vi mange forespørgsler på kompetente .Net udviklere, der forstår at udvikle IT-løsninger, som både er funktionelle, flotte og brugervenlige.

Som .NET udvikler for ProData Consult vil du blive tilbudt opgaver hos nogle af de største offentlige og private virksomheder i Danmark. Du vil typisk blive en del af et større udviklingsteam, hvor du arbejder sammen med andre specialister om at udvikle omfattende og komplekse IT-løsninger. 

Se ledige job

Klar til nye udfordringer? Tilmeld dit CV i dag

Vi er altid på udkig efter de bedste konsulenter til vores mange job.

Tilmeld dit CV og angiv dine kompetencer. Når du har skabt en profil, kan vi finde og kontakte dig, når vi har projekter, der er relevante for dig.

Tilmeld dig