Vi søger app udviklere til vores mange freelance job

Som freelance app udvikler i ProData Consult får du:

  • Stort udbud af spændende app udvikler job
  • Opgaver som matcher dine kompetencer
  • Attraktiv timepris og gennemsigtig prissætning
  • Faglige events og sociale arrangementer

Tilmeld dig

Vi søger stærke app udviklere til opgaver i hele Danmark

I ProData Consult søger vi kompetente app udviklere, der har minimum 5 års erfaring med at udvikle og programmere applikationer til iOS og Android. Med fokus på effektiv app udvikling og viden om de mobile platformes potentiale, er du i stand til at:

  • udvikle mobilapplikationer, der lever op til kravene om god brugervenlighed
  • udvikle applikationer, der passer både til iOS og Android
  • bringe den nyeste viden indenfor app udvikling i spil
  • sikre en effektiv udviklingsproces.

Er du iOS udvikler?

Som iOS udvikler er du specialist i at udvikle og programmere mobile applikationer til Apples produkter som iPhone og iPad. Du forstår at skabe brugervenlige mobilapplikationer på iPhone, der lever op til kundens krav og forventninger. Du kan udvikle løsninger, der er perfekt tilpasset iOS platformen og som derfor giver den bedst mulige brugeroplevelse for kundens slutbrugere.

Er du Android udvikler?

Som Android udvikler har du specialiseret dig i Googles operativsystem Android. Du kan rådgive kunden om, hvordan man bedst muligt anvender Android til at udvikle velfungerende mobilapplikationer, der lever op til kundens forventninger. Derudover er du skarp til at skabe simple applikationer, hvor al overflødig funktionalitet og design er skåret fra.

Find din næste app udvikleropgave hos ProData Consult

I ProData Consult har vi ofte efterspørgsel på app udviklere, der har erfaring med udvikling af applikationer i iOS og Android. Vi samarbejder med nogle af landets største organisationer og kan dermed også tilbyde vores konsulenter mange spændende udfordringer og opgaver i Danmark.

Som app udvikler er du fleksibel og tager udgangspunkt i de krav, kunden stiller til løsningen. Du får en central rolle i at rådgive kunden og sikre, at den valgte løsning er simpel og brugervenlig, og at den lever op til de forventninger, kunden har. Du sætter dine stærke kompetencer indenfor usability i spil og kan fremhæve applikationens potentiale, begrænsninger og kompatibilitet med andre IT-løsninger.

Du vil ofte indgå i et større udviklingsteam, der samarbejder om at opnå det bedste resultat. Teamet kan bestå af flere udviklingskompetencer, der har hvert sit speciale.

Se ledige job

Klar til nye udfordringer? Tilmeld dit CV i dag

Vi er altid på udkig efter de bedste konsulenter til vores mange job.

Tilmeld dit CV og angiv dine kompetencer. Når du har skabt en profil, kan vi finde og kontakte dig, når vi har projekter, der er relevante for dig.

Tilmeld dig