Vi søger stærke konsulenter til vores mange freelance Test Manager job

Som freelance Test Manager i ProData Consult får du:

  • Stort udbud af spændende Test Manager job
  • Opgaver som matcher dine kompetencer
  • Attraktiv timepris og gennemsigtig prissætning
  • Faglige events og sociale arrangementer

Tilmeld dig

Vi søger altid kompetente Test Managers til opgaver i hele Danmark

I ProData Consult søger vi Test Managers, der kan lede og styre et testforløb, og som har minimum 5 års erfaring.

Som Test Manager er du i stand til at sikre, at fejl findes så tidligt i udviklingsprocessen som muligt. Du kan håndtere de fundne fejl løbende i test- og udviklingsforløbet, og du sørger for at potentielle fejl findes tidligt i projektforløbet. Din store erfaring gør dig i stand til at rådgive kunden om, hvilke udfordringer der typisk dukker op undervejs, og hvordan man proaktivt imødekommer disse for at mindske risici og omkostninger. Derudover har du erfaringen og kompetencerne til at:

  • styre testforløbets aktiviteter og ressourcer
  • strukturere testplanen
  • håndtere testforløbets udfordringer og udbytte på en professionel og proaktiv facon
  • planlægge eksekvering af testen.

Find dit næste freelance Test Manager job hos ProData Consult

I ProData Consult har vi mange forespørgsler på kompetente Test Managers.  

Som Test Manager i ProData Consult kan vi tilbyde dig opgaver hos nogle af landets største organisationer og virksomheder. Du vil blive fagligt udfordret, og vi matcher altid dine kompetencer med det, vores kunder efterspørger. Som Test Manager vil du typisk blive ansvarlig for at planlægge testens aktiviteter og sikre størst muligt udbytte af de ressourcer, der er til rådighed. Som Test Manager er den vigtigste opgave at styre og lede testen og kontinuerligt sikre, at testen er på rette spor. Du vil typisk også blive ansvarlig for at udarbejde en teststrategi og konkrete testplaner, der er tilpasset de organisatoriske rammer for testforløbet. Teststrategien du udarbejder, sker typisk i samarbejde med ledelsen, der sætter forventningerne til testforløbet. Din vigtigste opgave som Test Manager er at have overblikket, strukturere testernes opgaver og skabe fremdrift i testforløbet.

Se ledige job

Klar til nye udfordringer? Tilmeld dit CV i dag

Vi er altid på udkig efter de bedste konsulenter til vores mange job.

Tilmeld dit CV og angiv dine kompetencer. Når du har skabt en profil, kan vi finde og kontakte dig, når vi har projekter, der er relevante for dig.

Tilmeld dig