Vi søger konsulenter til vores mange freelance projektleder job

Som freelance projektleder i ProData Consult får du:

  • Stort udbud af spændende projektleder job
  • Opgaver som matcher dine kompetencer
  • Attraktiv timepris og gennemsigtig prissætning
  • Faglige events og sociale arrangementer

Tilmeld dig

Er du en erfaren og kompetent projektleder?

I ProData Consult fører vi hver dag komplekse og udfordrende projekter i mål for vores kunder.

For at blive freelance projektleder for ProData Consult, er det et krav, at du har minimum 5 års erfaring med projektledelse af IT-projekter eller mere forretningstunge projekter.

Som projektleder i ProData Consult har du teknisk forståelse og stor erfaring med komplekse projekter, IT-udviklingsprojekter og organisatoriske implementeringsprojekter. Du har forståelse for processen i IT-projekter, og du er derfor i stand til at organisere projektets ressourcer optimalt – samtidig med at du har erfaring i at lede en projektgruppe med specialiserede IT-konsulenter.

Derudover er det en klar fordel, hvis du er certificeret eller har erfaring med følgende best practice metodikker:

  • Managing Successful Programmes (MSP)
  • PRINCE2 projektledelse
  • Forandringsledelse - Prosci Change Management Practitioner (ADKAR)
  • ITIL
  • SCRUM Master (agil udvikling)

Find dit næste freelance projektleder job hos ProData Consult

Vi oplever stor efterspørgsel fra vores kunder på projektledere, både indenfor forretningsprojektledelse og IT-projektledelse. Vi har derfor stort behov for kompetente og erfarne projektledere.

Som projektleder i ProData Consult kan du forvente spændende og udfordrende opgaver, der matcher din profil. Du kan opleve opgaver, som blandt andet indebærer, at du får ansvaret for at sikre, at projektholdet har de fornødne ressourcer og kompetencer, der kan bringe projektet i mål indenfor deadline. Du har det store overblik og sørger for, at alle projektgruppens medlemmer kender deres opgaver på alle tidspunkter, så ingen ressourcer går til spilde. Det er vigtigt, at hele projektgruppen har fokus på det fælles mål, og at alle gruppens medlemmer ved, hvilke opgaver der skal løses og hvornår. 

Se ledige job

Klar til nye udfordringer? Tilmeld dit CV i dag

Vi er altid på udkig efter de bedste konsulenter til vores mange job.

Tilmeld dit CV og angiv dine kompetencer. Når du har skabt en profil, kan vi finde og kontakte dig, når vi har projekter, der er relevante for dig.

Tilmeld dig