PRODATA CONSULT INTRODUCERER NY APP TIL KONSULENTER

Vi har forbedret vores populære app og gjort det endnu lettere for dig at finde de nyeste job og projekter inden for lige netop dit område. Med et nyt udseende og mere intuitiv brugerflade, kan du nemt og hurtigt slå til, når drømmejobbet er der.

EN APP DER GØR DET NEMMERE FOR DIG AT FINDE DET PERFEKTE JOB

Appen giver dig mulighed for at finde og ansøge aktuelle job nemt og hurtigt direkte på din mobil. Se alle de nyeste job og projekter, læs jobbeskrivelser og ansøg via appen. Indstil og anvend et personligt filter på din jobsøgning, så kun de jobs som er relevante for dig, bliver vist. Når filteret er aktiveret, kan du slå notifikationer til og derved få øjeblikkelig besked, når relevante jobs bliver slået op.

HURTIG OG NEM TIMERAPPORTERING

Hvis du allerede er på aktiv kontrakt gennem ProData Consult, så har du mulighed for at registrere dine timer direkte i appen – lige når det passer dig. Du kan nemt swipe mellem dage og få et overblik over, hvilke timer der skal rapporteres. Du kan også slå notifikationer til, så du automatisk får en påmindelse, når det er tid til at registrere timer. Sidst men ikke mindst, så får du fuldt overblik over dine kontraktinformationer, kollegaer og kommende kontrakter.

FÅ RELEVANTE NYHEDER FRA OS DIREKTE PÅ MOBILEN

Læs om de nyeste trends i branchen, få tips og tricks til dit CV, LinkedIn profil, og næste interview. Hold dig opdateret med hvad der sker indenfor dit område ved at læse artikler med andre IT-konsulenter, der hjælper andre kunder med forskellige spændende projekter.

app features news and articles

APPEN TIL IT-KONSULENTER

job ads

JOBSØGNING

Find og ansøg om de nyeste job og projekter inden for dit område

job search filters

FILTER

Opret et personligt filter og find jobs, der er relevante for dig

notifications

NOTIFIKATIONER

Få besked når der bliver oprettet nye job, eller når det er tid til at registrere timer

hour reporting

TIMERAPPORTERING

Registrer dine timer når det passer dig


Hent gratis app

Download ConsultantApp i App Store eller på Google Play